14. augusztus 2023 · Kruton minőségi összetevőkből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Vásárlás · Címkék:

A pirított kenyérkockák rendkívül finomak különféle krémlevesekbe, ezért sok háziasszony saját maga készíti ezeket. A kereskedelemben is kapható különböző ízesítésben kruton, például az iztenger.hu webáruház kínálatában szerepel fokhagymás, kör alakú változatban.

Egyszerű, minőségi és egészséges összetevőkből áll, így a legjobb választást jelenti. A webshopból rendelhető francia kruton összetétele búzaliszt, pálmaolaj, só, fokhagymapor, élesztő, búzarost és tejfehérje. Azoknak ideális ez a termék, akik könnyebben emészthető pékárut keresnek.

Fogyaszthatóságát hosszabb ideig megőrzi, mint a hagyományos pékáruk. Izgalmas ízélményt nyújt nemcsak levesekben, hanem magában fogyasztva, de halrilette, halkrém vagy halpástétum formájában szintén.

Így a főétkezésen túl, nagyon hasznos a kruton reggelikhez, vacsorákhoz is, ráadásul könnyen magunkkal vihetjük munkahelyre, kirándulásra. A fokhagymás variáns 100 grammos kiszerelésben kapható, igazán megfelelő áron, ezért érdemes többet rendelni belőle, hogy mindig legyen kéznél.