05. július 2023 · A Cango&Rinaldi ékszer szett divatot teremt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Ékszer · Címkék:

Számtalan összeállítással találhatja szembe magát, ha fellép az ekszerboltom.hu oldalra. A Cango&Rinaldi ékszer szett magas színvonalat képvisel, így nem véletlen, hogy a rajongótábora egyre csak nő. Káprázatos kiegészítőkből áll, amelyek mindenki figyelmét felkeltik.

A divatos és exkluzív stílus megteremtéséhez elengedhetetlen a különféle csecsebecsék viselete. A Swarovski kristályok az élénk színű bőrelemekkel tökéletesen harmonizálnak, ezáltal egyedi megjelenést kölcsönöznek. A Cango&Rinaldi ékszer szett sikerének titka leginkább abban rejlik, hogy nem a trendeket követve készül, hanem inkább diktálja azokat. A márkát Csángó Henrik alapította 1897-ben, ami napjainkra világszerte elismertté vált. A családi vállalkozás kezdetekben lábbelik, ruhák és táskák gyártásával foglalkozott, aztán a kiegészítők meghozták az áttörést.

A Cango&Rinaldi ékszer szett nemcsak magyar tapasztalattal és hagyománnyal, hanem olasz minőséggel társul. Ma már a céget Csángó Tamás, aki Henrik unokája és Antonio Rinaldi együtt irányítja.