09. november 2020 · Így érdemes akciós lakberendezési kellékeket keresni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
lakberendezési kellékek

lakberendezési kellékek

Az otthonunk csinosítgatása, alakítgatása egy soha meg nem álló folyamat. Van, ahol ez gyorsan megtörténik, míg máshol lassabban. Egy azonban biztos! Imádunk órákon keresztül böngészni és keresni az ideális dizájn polcrendszert, csillárt vagy padlóvázát. A Bonipo weboldalával rengeteg időt takaríthatsz meg, ha épp kedvezményes lakberendezési eszközöket keresel. Mert manapság az idő pénz, ezért nem árt a praktikus megoldásokat választani. A Bonipo összegyűjtötte azoknak a lakberendezési oldalaknak a listáját, ahol most kedvezményes áron juthatunk hozzá a különféle termékekhez.

Ajándéktárgyként is kitűnő választásnak számítanak, hiszen praktikusak és hosszú távú befektetésnek, csupán el kell találnunk a megajándékozott személy ízlését, amit előzőleg nem árt kipuhatolni. Így már nem nyúlhatunk mellé. De, ha saját magunkat szeretnénk meglepni egy kényelmes fotellel, esetleg puffal, akkor ne csak az ár legyen a döntő szempont!

Tovább »

03. október 2020 · Liebherr a legmagasabb nívó jegyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:

A hűtők és fagyasztók gyártója, több mint 50 éve folyamatosan fejleszti és implementálja az innovatív technológiákat. Az ügyfelek bizalma a Liebherr hajtóereje. A többi nagy háztartási készüléket gyártó ügyfelével ellentétben, azok a vásárlók, akik a márka termékeiből választottak, hosszú évekig hűek maradnak a vállalathoz.

A termékek megbízhatósága érdekében, a Liebherr csak kiváló minőségű anyagokat használ. Már a gyártási folyamat során ellenőrzik minden részlet minőségét és működését. Az állandó korszerűsítés, az alkatrészek optimális megválasztása és tökéletes feldolgozása lehetővé teszi, hogy a cég elérje a berendezések jól ismert megbízhatóságát. Tovább »

12. szeptember 2020 · Független áramellátás autonóm naperőművel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
autonóm naperőmű

Autonóm naperőmű

Az AM TECHNIC Kft. kulcsrakész megoldásaival biztos lehet abban, hogy a napenergia rendszert a leghatékonyabb berendezésekkel látják el, a telepítés és a konfiguráció pedig a legmagasabb minőségi előírásoknak fog megfelelni. Az autonóm naperőmű lehetővé teszi, hogy teljesen függetlenül éljen a külső elektromos hálózatoktól.

Ez általában 4 standard összetevőt tartalmaz: napelemeket, napelemes vezérlőt, akkumulátort és invertert. Az ilyen energiaforrás fő paraméterei a teljesítmény és az önálló működési idő.

Tovább »

02. szeptember 2020 · Nem ismer lehetetlent az ipari vésőgép bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
ipari vésőgép

ipari vésőgép

Komolyabb lakásfelújítási projekteknél, komplexebb építkezéseken kötelező a megfelelő bontókalapács jelenléte. Egyetlen szakember sem fog belekezdeni a falbontásba az ipari vésőgép hiányában. Vannak már olyan korszerű masinák, amelyek rezgéscsillapított markolattal bírnak. Ezek azért annyira népszerűek manapság, mert még többórás munka esetén is könnyebbé teszik a feladatot. A jól megválasztott Bosch ipari vésőgép például teljesen megfelel a nehéz feltörési és bontási célú munkákhoz. Nem fog senkinek sem csalódást okozni a GSH 27 termék. A 62 J ütési energia annyira magas, hogy az igazából megfelel az útjavításoknál végzett útburkolat feltörésekhez is. Világos hát, hogy ez a típusú ipari vésőgép bivalyerős.

Biztosan beválik a szintén profi Bosch GSH 3E SDS-Plus vésőkalapács is, amelyik magas lemunkálási teljesítményt garantál az erőteljes 650 W-os motornak hála. Az ipari vésőgép mellett szól az, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, hiszen a masinában egy igazán erős és robosztus motor dolgozik. A szakemberek azt szeretik még benne, hogy ezt kiválóan lehet kezelni a csekély, mindössze 3,5 kg súlynak, a kompakt kialakításnak, a reteszelhető gázadó kapcsolónak és a lágy fogantyúnak köszönhetően. De ha már a nagy építkezésekről van szó, nem szabad figyelmen kívül hagyni a flex tárcsákat sem.

Kell a sarokcsiszoló korong az építkezéseken

Amikor nagyon kemény anyagokat kell vágni, akkor egyetlen tárcsával fog boldogulni az ember. Az X-LOCK fémvágó, gyémánt élű sarokcsiszoló korong a biztos választás ekkor. Nagy előnye, hogy ez akár százszor hosszabb élettartammal rendelkezik, mint más, hasonló korongok. Ennek hála pedig, a fémek vágása nem lesz nehéz, gondokkal teli. A gyémánt vágóéllel rendelkező acéltest rendkívül robusztus, és a korong a hosszú élettartama során végig azonos vágásmélységgel és állandó fordulatszámmal dolgozik.

A Bosch sarokcsiszoló korong tehát egy olyan munkaeszköz, amelyik egyszerűen nem hiányozhat egy kőműves szerszámos ládájából. A sarokcsiszoló korong sikere a Bosch gyémánttechnológiájának köszönhető. Ennek a megoldásnak hála a tárcsa nem törik össze, ha leesik, és a vágás közben nem kell tartani a vegyszerszagtól vagy épp a nagyobb mennyiségű portól.

23. augusztus 2020 · A műkörmös csiszológép nagyszerű választéka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
műkörmös csiszológép

Műkörmös csiszológép

Amennyiben Ön is a műköröm szerelmesei közé tartozik, egy roppant fontos témát ajánlunk a figyelmébe, ami akkor is aktuális lesz, ha még csak kezdő, lelkes amatőr, de természetesen a profiknak is érdekesen hangzik majd a téma.

A műkörmös csiszológép kulcsfontosságú szerepet tölt be a profi szakemberek életében, hiszen amennyiben már van lakk, ezt előbb el kell távolítani és csak utána jöhet az érdemi új munka. Ez a folyamat rendkívül nagy odafigyelést kíván és egészen más eszközök alkalmazásával érdemes elvégezni, ha valaki kezdő vagy éppen már a szakmabeliek táborát gazdagítja. Tovább »

10. július 2020 · Erre figyeljünk az Elpumps szivattyú kiválasztásakor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
Elpumps szivattyú

Elpumps szivattyú

Mielőtt kerti szerszámokat vásárolunk, érdemes tudakozódni néhány fontos dologról. Nincs ez másként az Elpumps szivattyú kiválasztásakor sem, ugyanis mielőtt betelepítenénk a kertbe, olyan jellemzőket kell megvizsgálni, mint a statikus, vagyis a nyugalmi vízszint helye.

Ezalatt azt a földfelszín közelében mért magasságot értjük, ahol a kútban beáll a vízszint, miközben már nem veszünk ki belőle. Második tényezőként figyelembe kell venni a dinamikus vízszintet is, főleg ha szivattyút szeretnénk használni.

Tovább »

08. június 2020 · Automatikusan szabályozható öntözőrendszer vezérlő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
öntözőrendszer vezérlő

Öntözőrendszer vezérlő

A magántelkek tulajdonosainak nehézségeket okoz a pázsithatárok megtervezése. Nem csoda, hogy a kertészek nagy figyelmet fordítanak a gyepszegély kialakítására. Ez a dekoratív fűzóna tiszta és szép elválasztásként szolgál a többi ültetéstől, rendezett megjelenést kölcsönözve a helynek. A gyepszegély sikeres létrehozása sokáig örömmel fogja eltölteni a tulajdonosokat, míg a vendégek ezeket az erőfeszítések minden bizonnyal nagyra fogják értékelni.

A gyepszegély azért is szükséges, mert ezzel az egyszerű művelettel egyszerre több problémát is meg lehet oldani. Az esztétikai funkció mellett, a fűszőnyeg körülhatárolt széle tisztán gyakorlati jelentőséggel is bír, lehetővé téve az ágyások közötti szabad mozgást anélkül, hogy bármi megsérülne. Ha a dekoratív oldalról vesszük figyelembe a tiszta körvonalakat, akkor a korlátozások hiánya befejezetlenné és rendetlenné teszi a területet, rontva az általános benyomást. A pázsit állandó gondozást és sok időt, erőfeszítést igényel, ezért jobb, ha azonnal megoldja a gyepszegély kérdését. Tovább »

30. május 2020 · Teherautó gumi többféle változatban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
teherautó gumi választék

teherautó gumi választék

Megfelelő gumikkal minden akadályt le lehet küzdeni. A teherautó gumi választék egészen szélesnek számít a kínálatot elnézve. A tutigumi.hu webáruház gumikeresőjének segítségével pillanatok alatt megtalálhatjuk, amire szükségünk van.

Csupán néhány paramétert kell megadnunk az abronccsal kapcsolatban és máris válogathatunk a különféle teherautó gumik között. Mindenekelőtt a megfelelő méretet kell meghatározzuk. Illetve azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy nyári vagy téli modellre esik a választás. A teherautó gumi nemcsak aszfaltra készülhet.

Tovább »

24. május 2020 · Fényvédő arcra folyamatos használatra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
fényvédő arcra

Fényvédő arcra

Az emberek többsége csak nyáron használ naptejet és akkor is csak leginkább olyan alkalmakkor, amikor vízparton töltik az idejüket vagy kimondottan barnulás céljából tartózkodnak a szabad ég alatt. Pedig a fényvédő arcra való alkalmazása majdnem egész évben ajánlott, még akkor is, ha felhős az ég.

Ugyanis a napsugarak káros hatásai évszaktól függetlenül érvényesülnek, csak nem ugyanolyan mértékben. Ezen ok miatt pedig arra is nagyon oda kell figyelni, hogy ne tegyük ki az amúgy is igénybevett bőrünket még több kockázatnak, hiszen éppen elég, hogy a sugárzással meg kell „küzdenie”. Tovább »

09. április 2020 · Könnyen javítható az MTD fűnyíró bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:
MTD fűnyíró

MTD fűnyíró

Amikor végre beköszönt a tavasz és zöldbe borul a természet, akkor a kerti szerszámok is felébrednek a téli álmukból. Viszont akad amelyik megmakacsolja magát, mint például az MTD fűnyíró, ami a sokadik berántásra sem hajlandó munkába állni.

Ebben az esetben érdemes tövéről hegyére átvizsgálni a masinát, hogy fény derüljön, mi okozza ezt a szokatlan viselkedést. Bár olykor elég nyilvánvaló a problémát kiváltó ok. Hogyha rájöttünk, hogy az MTD fűnyíró melyik alkatrészével van a gond, akkor rendeljünk helyette másikat!

Tovább »

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás