02. február 2022 · Kamerás kaputelefon biometrikus azonosítással bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:

A legmagasabb szintű kényelemben lehet része annak, aki a Fibaro termékeit beépíti az otthonába. A multifunkcionális kamerás kaputelefon azonnal memorizálja a hangunkat és egyetlen jelzésre kinyitja előttünk az otthonunkban elhelyezkedő ajtókat, a fel nem ismert hangok előtt pedig zárva tartja azokat.

Az Intercom biometrikus hangszenzor irányított mikrofonok segítségével rögzíti az elemzéshez szükséges adatokat. Amennyiben olyan periódusban érkezne látogatónk, amikor nem tartózkodunk otthon, a kamerás kaputelefon felveszi az illető üzenetét, ezt pedig bármikor lehetőségünk van visszahallgatni.

A rendszer precízen őrzi a biztonságunkat és azonnal tájékoztat, amint egy halk neszt érzékel az ajtónk felől. Nyugodtan élvezhetjük a nyaralásunkat egy távoli országban vagy teljes figyelmünkkel koncentrálhatunk a feladatainkra a munkahelyünkön, mivel a kamerás kaputelefon egy másodpercre sem tart szünetet a védelmi funkciókban. Lakáskulcsra pedig innentől kezdve semmi szükség, csupán a telefonunk alkalmazását kell szemmel tartanunk.