01. február 2022 · Alkalmi ruha nem csupán a jeles napokra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva · Kategória: Webáruház · Címkék:

Esküvő, parti, vacsora? Sokszor vagyunk tanácstalanok, hogy milyen ruhát öltsünk ezen alkalmakra. A megfelelő alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat. Vannak, akik a nőiesebb, testhez simuló darabokra esküsznek, mások a kosztümöt részesítik előnyben. Színekben klasszikus a fekete-fehér összeállítás, ebben a szettben szinte bárhol megjelenhetünk.

Esküvőre nem illik a fekete, fehér vagy piros viselet, ott inkább lágyabb színekből válogassunk, vagyis maradjunk visszafogottak, ne lopjuk el a figyelmet! Az alkalmi ruha kiegészíthető tavasszal és nyáron egy magassarkú szandállal. Illik a körömcipő is hozzá, de egy-egy szettet loafer cipővel is kombinálhatunk. Népszerűek a csipkebetétes és a gyönggyel díszített ruhák.

Éjszakai viselethez nyugodtan voksolj a csillogó flitterrel, lánccal tarkított alkalmi ruha mellett! Egyedivé varázsolhatod a megjelenésedet egy merészebb mintával ellátott harisnyával, trendi táskával vagy dizájner ékszerekkel. Azért légy óvatos, mert a kevesebb, néha több!